Programati o sedinta

Completati campurile din stanga si revin in cel mai scurt timp posibil cu confirmarea programari.

Telefon:
0722 376694

Email:
claudia_popa75@yahoo.com

Cu ce va ajuta un psihoterapeut?

Tratam o gama larga de probleme de sanatate mintala si acordam asistenta celor care trec prin momente dificile in viata. De asemenea, ajutam si pe cei care vor sa se inteleaga, sa se dezvolte pe sine si sa fie cat mai sanatosi din punct de vedere psihologic.

Sanatate mintala

Claudia Mioara Popa este un psiholog cu experienta care de-a lungul carierei a ajutat pacientii sa depaseasca o gama larga de probleme psihologice. Am tratat cu succes pacienti cu anxietate, atacuri de panica, depresii, OCD, PTSD, traume complexe, tulburari de comportament (ex: bulimie) sau tulburari de personalitate.

Ca psiholog, Claudia Mioara Popa, sunt interesata de intelegerea personalitatii unice a fiecaruia si a problemelor cu care pacientul se confrunta inainte de a pune un diagnostic.
Cateodata oamenii care sufera de depresie, anxietate simt ca pur si simplu “supravietuiesc” (si este foarte greu). Psihoterapia ajuta oamenii sa revina pe drumul cel bun, sa se dezvolte si sa invete din experienta in loc sa “supravietuiasca”.

Evenimente dificile din viata

Suportul terapeutic in momentele cu stres ridicat este esential pentru a trece mai usor peste ‘traumele zilnice’. Nu trebuie sa ne ‘impiedicam’ in viata de zi cu zi.
Stresul zilnic poate veni din examene, despartiri, plecare la studii, probleme in cuplu, divort, stres la locul de munca, stres financiar sau chiar a deveni parinte.
Viata inseamna sa ne luptam cu curaj, tarie, intelepciune, puterea de a ‘trece peste’ si a pastra ce e mai bun.

Dezvoltare personala

De cele mai multe ori, oamenii cred ca terapia ajuta in momentele de criza, atunci cand esti intr-un punct de cotitura si realizezi ca trebuie sa schimbi ceva. In mare parte este adevarat, dar ajut si oameni care vor sa evite schimbarile bruste sau pur si simplu sa fie cat mai sanatosi psihic.
Nu este numai sanatatea fizica cea care conteaza, trebuie sa intelegi mai mult ceea ce inseamna a fi om, cum functioneaza mintea noastra cum ne afecteaza emotiile – relatia dintre sanatatea psihica si fizica.
Prin sedintele de dezvoltare personala incercam sa obtinem o minte cat mai sanatoasa posibil pentru a obtine maximum de la viata, serviciu si relatii sociale.

Image

Atmosfera prietenoasa
pentru toate gandurile tale.

Atmosferă prietenoasă
pentru toate gândurile tale