Psihoterapie adolescenti

A vrea sa fii liber inseamna a vrea sa fii tu insuti.

Emil Cioran

Pe parcursul sedintelor de psihoterapie cu adolescenti vom folosi instrumente practice pentru a naviga printre emotiile, gandurile, provocarile si relatiile de zi cu zi.

Varsta creativitatii

Descoperim impreuna in cadrul sedintelor de psihoterapie cu adolescenti o paleta variata de idei profunde si sugestii practice care sa te poata ghida atat ca adolescent cat si ca adult in a carui responsabilitate se afla parcursul acestei uimitoare varste a creativitatii, a contradictiilor si a iubirii.
Prin psihoterapie, adolescentii vor transforma mitul despre “adolescentii innebuniti de hormoni” cu o perceptie constructiva, bazata pe cercetarile si confirmarile medicinei, psihologiei si biologiei, despre “reconfigurarile cerebrale” specifice varstei.

“Voi nu ma intelegeti!”

Lectiile de viata care ii asteapta pe adolescent sunt lectii din care putem invata cu totii, indiferent de varsta. Doar tratand adolescentii cu respect si cu intelegerea cuvenita, acestia vor avea toate sansele de a-si atinge cel mai inalt potential.

“Voi nu ma intelegeti!” pare a fi refrenul pe care parintii si profesorii il aud din partea adolescentilor. Psihoterapia ajuta sa privim adolescentul nu ca o problema care trebuie rezolvata sau ca pe o dificultate care trebuie depasita, ci mai degraba ca pe un izvor de curaj si inovatie, de asumare si actiune, printr-o atitudine de consideratie vom capata claritate asupra acestei perioade coplesitoare din viata.

Va ofer experienta in psihoterapia adolescentilor, intr-un cadru intim si plin de incredere, compasiune in care putem deveni, impreuna, mai constienti, mai empatici si mai intelegatori fata de perioada adolescentei si fata de noi insine.

Atmosfera prietenoasa pentru gandurile tale