Programati o sedinta

Completati campurile din stanga si revin in cel mai scurt timp posibil cu confirmarea programari.

Telefon:
0722 376694

Email:
claudia_popa75@yahoo.com

Binecuvantarea vietii

23 hours ago · · 0 comments

Binecuvantarea vietii

Impodobeste-ti viata cat de jucaus poti, cat mai viu cu putinta!
Impodobeste-ti viata cu culori stralucitoare, cu sunete noi, cu iubiri mari, cu decizii riscante, cu experiente stranii, cu stradanii ciudate, cu schimbari bruste sau chiar cu esecuri.
Petrece-ti cat mai mult timp posibil creand lucruri incantatoare de pe urma existentei tale. De ce nu?
Iti este permis sa ai un cuvant de spus si o viziune proprie!
Vreau sa te vad ca incepi o conversatie mai productiva si mai interesanta cu tine insuti. Sau macar aparate, pentru Dumnezeu!
Apara-ti calitatea ta de om incercand sa te definesti. Incercand sa-ti declari intentiile.
Asa ca stai drept si spune cu voce tare ce te defineste ce ti se potriveste: “Sunt asta si asta si pe deasupra mai sunt si asta si asta! Inca nu stiu exact ce sunt dar o sa aflu, fiindca-s curios!”

Tehnica de indepartare a unui gand negativ

1 week ago · · 0 comments

Tehnica de indepartare a unui gand negativ

Iti propun astazi un exercitiu. Face parte din cufarul meu de “magie” si nu numai al meu.
Si pentru ca am convingerea ca toti avem uneori, indiferent de nivelul nostru individual de cunoastere, ganduri negative ce ne locuiesc mentalul generand frici irationale, chiar paralizante, in continuare iti prezint o modalitate practica (fara a fi singura) de ale indeparta.

Divortul si nedreptatea fata de copii cauzata de alienarea parentala

3 weeks ago · · 0 comments

Divortul si nedreptatea fata de copii cauzata de alienarea parentala

Natura, durata si nivelul conflictului parental in contextul divortului poate avea un impact major si de durata asupra tuturor membrilor familiei in special asupra copiilor.
Abordand acest subiect imi propun ca astazi sa aduc o constientizare prin cunoastere a problemei reprezentate de alienarea parentala, in special acolo unde parintii pierduti in furtuna emotionala a furiei, temerii, durerii si resentimentelor din procesul de destramare a cuplului aleg sa nu mai comunice.

Propria-mi poveste

4 weeks ago · · 0 comments

Propria-mi poveste

Dorinta de a-i ajuta si sustine pe oameni pe parcursul provocarilor vietii este un impuls natural pe care propriile mele experiente de viata l-au intarit si l-au cizelat.
Vocatia mea a fost, de mic copil, orientata catre oameni si emotiile umane.
Stiu si simt, in strafundul sufletului meu, ca aceasta este menirea mea pe acest pamant.

Ofera-i copilului tau resursele necesare pentru a recunoaste abuzul sexual

1 month ago · · 0 comments

Ofera-i copilului tau resursele necesare pentru a recunoaste abuzul sexual

Constat zilnic, in tot ceea ce inseamna mass-media cat si social media, cum sunt prezentate publicului larg povesti si dezbateri create pe baza unor evenimente terifiante de exploatare, abuz sexual, si nu numai, avand ca victime copii si tinerii.
Din rolul meu social de psiholog ce activeaza in domeniul echilibrului sufletesc si armoniei interioare de peste zece ani observ cum, pe zi ce trece, continutul sufletesc se reduce din ce in ce mai mult la pulsiunile primare, la moduri simpliste de gandire, este schematizat printr-o „sensibilitate lipsita de gust” focusata pe placeri imediate, dezinteres, apatie, lipsa de responsabilitate morala, conduite „libere”.

De reflectat: vultur, gaina, om, pui …

2 months ago · · 0 comments

De reflectat: vultur, gaina, om, pui …

De reflectat: vultur, gaina, om, pui …

Intr-o zi, plimbandu-se prin padure, un om gasi un pui de vultur de abia iesit din gaoace. Dandu-si seama ca daca l-ar fi lasat acolo, singur si parasit, l-ar fi condamnat la moarte sigura, omul lua puiul acasa si-l puse intr-un cotet, impreuna cu niste pui de gaina.

Eu sunt o parte din oglinda ta

1 year ago · · Comments Off on Eu sunt o parte din oglinda ta

Eu sunt o parte din oglinda ta

„Vom sti sa deslusim misterul… in care ma vad… prin tine… te vezi prin mine… din fata Ochiului Sinelui… nu fug, nu vreau sa fug… si goala de mine insami… ma predau… nu-mi apartin… si simt cum ma redau tot mie insami… De ma ridic… si zbor, o fac din propria cadere… orice ma inalta si ma coboara… dar asta nu ma afecteaza… findca sunt deasupra si interiorul… sunt atat observatorul cat si observatul… sunt actiunea… si nonactiunea… sunt cea ce sunt… sunt doar o parte din oglinda Ta…”