Programati o sedinta

Completati campurile din stanga si revin in cel mai scurt timp posibil cu confirmarea programari.

Telefon:
0722 376694

Email:
claudia_popa75@yahoo.com

Priveste mai departe de ceea ce vezi

5 days ago · · 0 comments

Priveste mai departe de ceea ce vezi

In era Covid-19 o noua normalitate se impune. Viata publica se schimba ca si raspuns la mortalul Coronavirus. O buna parte din noi suntem inca in starea de negare in timp ce o alta parte suntem in faza de soc incercand cu frenezie sa interpretam schimbarile drastice sugerate sau impuse de oficialii guvernului si sistemul de sanatate publica.
Constientizam acum, mai mult decat in orice alt moment al vietii noastre, faptul ca noi nu suntem in controlul realitatii externe. Ideea impermanentei, incertitudinii, totul se schimba in afara controlului nostru, impactul izolarii, deconectarii sociale fizice, infodemia, toate aceste provocari incontrolabile determina activarea neuronala a centrului arhetipal al fricii.
Ce se va intampla cu noi?
Pentru a gasi un raspuns la aceasta intrebare este nevoie sa realizam in ce punct ne aflam acum si cum am ajuns in acest punct.

Pandemia de coronavirus ca intoarcerea spre spatiul numit “acasa”

2 weeks ago · · 0 comments

Pandemia de coronavirus ca intoarcerea spre spatiul numit “acasa”

Provocarea acestei perioade consta in exersarea capacitatii noastre de a pastra distanta fizica fata de ceilalti semeni in timp ce practicam apropierea emotionala.
Izolarea sociala impusa de pandemia de coronavirus reprezinta un moment oportun pentru a afla cat de puternica si echilibrata este relatia ta cu cel, cea, cei, cu care traiesti respectiv cu tine insusi si cu divinitatea. Fiintele semnificative noua, cei aflati in imediata noastra apropiere alaturi de care locuiesti si cu care impartasesti acelasi spatiu numit ACASA.

Hipnoza si starea de sanatate

3 weeks ago · · 0 comments

Hipnoza si starea de sanatate

Cu un secol in urma hipnotizatorii erau considerati sarlatani iar in Evul Mediu erau considerati vrajitori. Astazi hipnotizatorul poarta denumirea de hipnoterapeut si este medic sau psiholog, specializat in domeniul hipnozei.
Hipnoza este o tehnica respectata in zilele noastre iar starea de transa hipnotica este o stare alterata dincolo de constiinta obisnuita, unde concentrarea, imaginatia si simturile sunt accentuate, iar mintea este cea mai receptiva la sugestii. Clientul este intotdeauna in control complet in timpul fiecarei sesiuni de hipnoza.

Ce-ti pun la dispozitie

2 months ago · · 0 comments

Ce-ti pun la dispozitie

Un demers al cunoasterii de sine, un indicator al drumului spre acasa al sufletului tau, in el insusi, a bucuriei in ea insasi;
Un psihoterapeut ce iti va calauzi pasii catre tine, iti ofer intrebari la care tu trebuie sa gasesti raspunsuri… te fac sa devii constient de puterea ascunsa in inima ta, puterea de a darui, de a primi, sau cea mai mare putere din lume… puterea de a fi tu insuti.
Un loc sigur unde te poti imprieteni cu problemele tale, unde poti incepe sa construiesti relatii de calitate cu tine si cu ceilalti;

Stima de sine

2 months ago · · 0 comments

Stima de sine

Evaluarea clinica si influentele acesteia asupra stimei de sine
Pornind de la tendinta umana de a fi critici cu propria persoana, dar si cu ceilalti, specialistii in stiinte sociale au incercat sa defineasca dar sa si masoare stima de sine. In final, conceptul s-a dovedit a fi unul inefabil, usor de falsificat (exemplu: tulburarile narcisice de personalitate) si labil, usor de influentat sub aspectul cresterii sau scaderii stimei de sine sub influenta evenimentelor externe si in conformitate cu etapa de dezvoltare ontogenetica.
Stima de sine nu este altceva decat rezultatul evaluarii persoanei ca intreg. Este oare posibil sa evaluam o persoana in complexitatea ei pe baza unor trasaturi izolate, indiferent cat de evidente ar fi acestea?

Anul tau de implinire!

2 months ago · · 0 comments

Anul tau de implinire!

Fa din noul an anul tau de implinire!
Nu lasa acest an sa fie ca ultimul ce tocmai sa incheiat. Iar daca anul trecut a fost un an minunat pentru tine, tot nu lasa acest an sa fie la fel ca cel trecut. Ridica-ti standardele. Continua sa te imbunatatesti. Asta te va face sa te simti “viu”.
Nu ceea ce obtinem ne face fericiti ci cine anume devenim in timp ce obtinem ceea ce ne propunem, cat si ceea ce suntem capabili sa daruim pentru ca am devenit mai mult.

Atacul de panica si reguli care va pot ajuta

3 months ago · · 0 comments

Atacul de panica si reguli care va pot ajuta

Atacul de panica, panica se caracterizeaza prin episoade frecvente de frica si ingrijorare intensa, care nu au nicio baza logica sau clara. Mai jos aveti cateva reguli care va pot ajuta atunci cand incepeti sa simtiti senzatiile specifice unui atac de panica.
1. Amintiti-va ca senzatiile si emotiile asociate cu atacul de panica nu sunt altceva decat exagerari ale reactiilor normale pe care organismul, corpul nostru le are in fata stresului.
2. Aceste senzatii nu sunt deloc periculoase, sunt doar neplacute. Nu vi se va intampla nimic rau.
3. Nu mai contribuiti la panica cu interpretari negative si exagerari despre ce se intampla si unde o sa ajungeti. Opriti “catastrofarea”.

Cum sa incepi anul nou 2020 cu dreptul

3 months ago · · 0 comments

Cum sa incepi anul nou 2020 cu dreptul

Cum sa incepi anul nou 2020 cu dreptul
Cat ai clipi, 2019 a venit si a plecat. Acum este cel mai potrivit moment pentru a face un rezumat al anului prin care sa-ti punctezi, sa-ti apreciezi, toate implinirile perioadei ce tocmai se incheie, pentru a-ti constientiza propria-ti evolutie, respectiv masura in care esti in acest moment acolo unde ti-ai propus sa fi in urma cu an sau cu 5 ani sau cu 10 ani. Este timpul potrivit pentru a te gandi la directia in care viata ta se va indrepta in anul nou cu dreptul.