Programati o sedinta

Completati campurile din stanga si revin in cel mai scurt timp posibil cu confirmarea programari.

Telefon:
0722 376694

Email:
claudia_popa75@yahoo.com

7 months ago · · 0 comments

Eu sunt o parte din oglinda ta

„ Vom sti sa deslusim misterul… in care ma vad… prin tine… te vezi prin mine… din fata Ochiului Sinelui… nu fug, nu vreau sa fug… si goala de mine insami… ma predau… nu-mi apartin… si simt cum ma redau tot mie insami… De ma ridic… si zbor, o fac din propria cadere… orice ma inalta si ma coboara… dar asta nu ma afecteaza… findca sunt deasupra si interiorul… sunt atat observatorul cat si observatul… sunt actiunea… si nonactiunea… sunt cea ce sunt… sunt doar o parte din oglinda Ta… ”

7 months ago · · 1 comment

Problemele noastre sunt ilogice, sunt la nivelul ilogicului.

Aşa-zisele noastre “probleme” sunt create de imaginaţie. Cu toţii ştim că nu ar trebui să fim trişti, că nu ar trebui să fim deprimaţi şi nu ar trebui să fim îngrijoraţi. Dar dacă v-aş spune “nu fii îngrijorat, înveseleşte-te, nu fii deprimat şi zâmbeşte” nu vă va face să vă simţiţi mai bine. Dimpotrivă, dacă v-aş spune “nu ar trebui să vă simţiţi în acest fel” iar dumneavoastră încă va-ţi simţi în acelaşi fel, ceea ce s-ar întâmpla este că v-aţi simţi şi mai rău. Pentru că cineva v-a spus că ceea ce simţiţi nu este bine şi că ar trebui să simţiţi altceva.

 

Propia poveste

2 years ago · · 3 comments

Propia poveste

Vă  ofer ocazia să vă creaţi propria poveste, cu propriile voastre personaje şi acţiuni

Poveştile sunt foarte puternice. Aţi citit o carte cu ceva vreme în urmă, aţi văzut un film acum câţiva ani, s-ar putea să nu vi le mai amintiţi; dar o poveste ce va fost spusă în copilărie şi pe care aţi auzit-o când aveaţi patru ani încă v-o mai amintiţi. Pentru că acea poveste era plină de imaginar. Gândiţi-vă la poveştile moderne, spre exemplu Harry Potter ce populară a devenit.

De fiecare dată când producem imagini simbolice acestea rămân în mintea noastră şi aceasta este calea cea mai bună pentru a accesa partea mai profundă a personalităţii.

Noi oamenii avem o permanentă lupta între ceea ce gândim şi ceea ce simţim, aceste două aspecte se luptă unul cu celălalt în mod constant şi atunci când te lupţi cu tine însuţi de fiecare dată pierzi. Şi din această luptă ne creăm nouă înşine o mulţime de probleme psihologice apăsătoare

În acest context apelez acum la eul vostru înţelept pentru a se folosi de oportunitate spre a descoperi soluţia.

Abordare eficientă pentru toată lumea?

2 years ago · · 2 comments

Abordare eficientă pentru toată lumea?

Este modalitatea mea de abordare eficientă pentru toată lumea?

Nu este vorba de tehnică aici, este doar o abordare filosofică la care eu ader. Este vorba despre a fi în relaţie cu o persoană şi de a lucra cu ceea ce persoană îţi dă. Această perspectivă nu constă în a da directive în sensul de a-ţi spune ceea ce trebuie să faci (“ar trebui să te relaxezi, ar trebui să îţi schimbi stilul de viaţă, ar trebui să faci asta sau cealaltă”), este vorba de a lucra cu oamenii şi nu cu problemele lor. Tehnica terapeutică este doar o tehnică, un instrument.

Opreştete acum!

2 years ago · · 0 comments

Opreştete acum!

Îţi ofer ocazia să te opreşti acum din a căuta lucruri in neregula la tine.

În fiecare ţară din lume, un copil de 4 sau 5 ani vorbeşte limba ţării în care trăieşte, mai mult sau mai puţin corect. Pe la vârsta de 6 sau 7 ani acest copil merge la şcoală şi învaţă cum să scrie ceea ce vorbeşte, să citească, pentru că apoi să înveţe gramatica limbii respective. Aşadar atunci copilul învăţa de ce el vorbeşte acea limbă în felul în care vorbeşte.