Programati o sedinta

Completati campurile din stanga si revin in cel mai scurt timp posibil cu confirmarea programari.

Telefon:
0722 376694

Email:
claudia_popa75@yahoo.com

3 months ago · · 0 comments

Amintește-ți cine ești!

Traieste cu sens, traieste cu entuziasm

Astazi sunt aici pentru a-ti reaminti ca tot ce ai nevoie pentru a te simti implinit, entuziast, este o viata cu sens. Orice altceva se va schimba in cele din urma. corpul tau se va schimba, dorintele si nevoile tale se vor schimba de la o etapa la alta a vietii tale, prietenii tai se vor schimba, societatea se va schimba, economia se va schimba, afacerea sau serviciul tau se vor schimba, veniturile tale se vor schimba, emotiile pe care le traiesti se vor schimba, cunoasterea ta se va schimba. Totul se schimba si in cele din urma se va schimba.

Inainte de orice suntem meniti cu totii sa crestem, sa ne dezvoltam aptitudinile si calitatile unice. In continuare putem folosi aceste daruri pentru a le experimenta, a le trai in manifestare cu lumea, in lume, pentru lume cu iubire si pasiune.
Cresterea, flexibilitatea, adaptarea si iubirea sunt adevarata noastra natura. Acestea sunt atributele unei vieti armonioase indiferent de schimbarile si provocarile ce se intampla in lumea din jurul nostru.
Singurul lucru ce ramane neschimbat, care dureaza pe tot parcursul vietii este semnificatia ei. Sensul vietii tale.
Tot ceea ce dureaza este o viata cu sens.

Ce da sens vietii pentru tine? Sunt convinsa ca iubirea si relatiile sunt o imensa parte din semnificatia profunda a vietii pentru fiecare dintre noi.

Daca ai relatii armonioase si iubire (cu tine insuti si cu ceilalti) viata ta are sens. Daca ai aceste relatii, daca ai iubirea, viata ta are sens. Orice s-ar intampla cu tine din orice punct de vedere, sa ai alaturi de tine oameni care sa te iubeasca si pe care sa ii iubesti este de nepretuit. Daca vrei sa iti cunosti adevarata bogatie priveste in jurul tau si observa oamenii pe care ii iubesti si care te iubesc. Daca nu ii ai, este timpul sa schimbi asta. Totul sta in puterea ta. Tot ce ai de facut este sa iti focusezi atentia pe nevoile lor in locul focusului asupra propriilor dorinte. Atunci cand nevoile lor vor fi o prioritate pentru tine si vei actiona spre implinirea lor te vei simti atat de viu si plin de viata si energie incat totul va fi cuprins de semnificatie si sens..

Intrebarile ce dau sens vietii mele sunt:
– Cum te pot ajuta sa-ti manifesti propria-ti bucurie?
A atinge vietile celorlati intr-un mod semnificativ reprezinta pentru mine implinirea suprema.
– Cum te pot ajuta sa-ti resemnifici viziunea ta asupra lumii, asupra proprie fiinte incat sa simti implinirea, bucuria, armonia vietii?
– Cum pot fi in armonie cu mine insami si cu tot ceea ce contine universul astfel incat sa simt plenar binecuvantarea vietii si sa o manifest in fiecare moment prezent?
– Cum sa devin o versiune imbunatatita a mea in acord cu schimbarile fiecarui moment?

A atinge vietile celorlalti ii ofera vietii mele sens. Asta depaseste cu mult fericirea sau tristetea, banii si averile. Bogatiile materiale vin si pleaca. Abundenta vine din lucrurile cu semnificatiec din actiunile cu sens. O viata cu sens este mult mai mult decat orice altceva. Mult mai mult decat banii, frumusetea, achizitiile, putere sociala sau prestigiu.

Care este relaria ta cu viata? Cu viata ta, cu viata insasi? Care este relatia ta cu vietile celorlalti?
Viata se schimba intotdeauna. Este datoria noastra a fiecaruia in parte sa-i gasim semnifucatia profunda, individuala.

Ce conteaza cu adevarat pentru tine?
Ce face viata ta sa capete sens?
Ce actiuni te fac sa simti ca traiesti cu adevarat?
Care sunt intrebarile tale ce iti dezvaluie propria semnificatie a vietii?

Sa renastem impreuna in spiritul umanitatii

6 months ago · · 0 comments

Sa renastem impreuna in spiritul umanitatii

Semnificatia spirituala a acestor Sarbatori Pascale este data de procesul de interiorizare prin izolare de “distragerile” exterioare si tentatiile efemere. Viata se materializeaza, de fiecare data, in interior. In interiorul uterului matern, in interiorul unui ou, in interiorul unei celule, in interiorul intim al unei relatii.

Cu relatia ta in “izolarea pandemica”

6 months ago · · 0 comments

Cu relatia ta in “izolarea pandemica”

Relatia ta si provocarile zilnice in izolarea coronavirus.

Cum influenteaza izolarea pe perioada pandemiei de coronavirus relatia ta de cuplu, relatia ta cu ceilalti membri din familie alaturi de care convietuiesti in aceasta perioada, acasa?
Cat de intimi putem fi in spatiul intim numit “acasa” astfel incat sa ne mentinem individualitatea si relatiile cu cei dragi sufletului nostru curate si sanatoase?

Anxietatea pandemica si Covid-19

6 months ago · · 0 comments

Anxietatea pandemica si Covid-19

Anxietatea pandemica ne provoaca insomnie, ne face uituci si agitati.
Sugestii pentru a-i face fata.

Sa te simti anxios in aceste timpuri este de inteles – nu esti singurul si nici printre putinii cei ce experimenteaza aceasta stare acum. Un procent substantial din populatia lumii (peste 60%) traieste ingrijorari si preocupari referitor la propria persoana respectiv la membrii familiei in legatura cu infectarea sau posibilitatea infectarii cu Covid-19. Impactul acestei pandemii asupra situatiei economice reprezinta de asemeni o sursa de anxietate pandemica.

Jocul de sah al vietii

6 months ago · · 0 comments

Jocul de sah al vietii

Indiferent de ceea ce tu constientizezi, viata ta este ca esenta un joc de sah. In mod direct sau indirect, toate actiunile facute de tine sau de altii, sunt doar mutari pe tabla de sah a vietii. Multi oameni nu realizeaza niciodata ca sunt unelte care pot sa-i ajute sa invete cum sa navigheze pe tabla lor, mult mai eficient, astfel incat jocul sa fie facut si implicit cresterea sufletului lor sa fie mult mai placuta si fructuoasa.

Priveste mai departe de ceea ce vezi

6 months ago · · 0 comments

Priveste mai departe de ceea ce vezi

In era Covid-19 o noua normalitate se impune. Viata publica se schimba ca si raspuns la mortalul Coronavirus. O buna parte din noi suntem inca in starea de negare in timp ce o alta parte suntem in faza de soc incercand cu frenezie sa interpretam schimbarile drastice sugerate sau impuse de oficialii guvernului si sistemul de sanatate publica.
Constientizam acum, mai mult decat in orice alt moment al vietii noastre, faptul ca noi nu suntem in controlul realitatii externe. Ideea impermanentei, incertitudinii, totul se schimba in afara controlului nostru, impactul izolarii, deconectarii sociale fizice, infodemia, toate aceste provocari incontrolabile determina activarea neuronala a centrului arhetipal al fricii.
Ce se va intampla cu noi?
Pentru a gasi un raspuns la aceasta intrebare este nevoie sa realizam in ce punct ne aflam acum si cum am ajuns in acest punct.

Pandemia de coronavirus ca intoarcerea spre spatiul numit “acasa”

7 months ago · · 2 comments

Pandemia de coronavirus ca intoarcerea spre spatiul numit “acasa”

Provocarea acestei perioade consta in exersarea capacitatii noastre de a pastra distanta fizica fata de ceilalti semeni in timp ce practicam apropierea emotionala.
Izolarea sociala impusa de pandemia de coronavirus reprezinta un moment oportun pentru a afla cat de puternica si echilibrata este relatia ta cu cel, cea, cei, cu care traiesti respectiv cu tine insusi si cu divinitatea. Fiintele semnificative noua, cei aflati in imediata noastra apropiere alaturi de care locuiesti si cu care impartasesti acelasi spatiu numit ACASA.

Hipnoza si starea de sanatate

7 months ago · · 0 comments

Hipnoza si starea de sanatate

Cu un secol in urma hipnotizatorii erau considerati sarlatani iar in Evul Mediu erau considerati vrajitori. Astazi hipnotizatorul poarta denumirea de hipnoterapeut si este medic sau psiholog, specializat in domeniul hipnozei.
Hipnoza este o tehnica respectata in zilele noastre iar starea de transa hipnotica este o stare alterata dincolo de constiinta obisnuita, unde concentrarea, imaginatia si simturile sunt accentuate, iar mintea este cea mai receptiva la sugestii. Clientul este intotdeauna in control complet in timpul fiecarei sesiuni de hipnoza.

Ce-ti pun la dispozitie

8 months ago · · 0 comments

Ce-ti pun la dispozitie

Un demers al cunoasterii de sine, un indicator al drumului spre acasa al sufletului tau, in el insusi, a bucuriei in ea insasi;
Un psihoterapeut ce iti va calauzi pasii catre tine, iti ofer intrebari la care tu trebuie sa gasesti raspunsuri… te fac sa devii constient de puterea ascunsa in inima ta, puterea de a darui, de a primi, sau cea mai mare putere din lume… puterea de a fi tu insuti.
Un loc sigur unde te poti imprieteni cu problemele tale, unde poti incepe sa construiesti relatii de calitate cu tine si cu ceilalti;

Stima de sine

8 months ago · · 0 comments

Stima de sine

Evaluarea clinica si influentele acesteia asupra stimei de sine
Pornind de la tendinta umana de a fi critici cu propria persoana, dar si cu ceilalti, specialistii in stiinte sociale au incercat sa defineasca dar sa si masoare stima de sine. In final, conceptul s-a dovedit a fi unul inefabil, usor de falsificat (exemplu: tulburarile narcisice de personalitate) si labil, usor de influentat sub aspectul cresterii sau scaderii stimei de sine sub influenta evenimentelor externe si in conformitate cu etapa de dezvoltare ontogenetica.
Stima de sine nu este altceva decat rezultatul evaluarii persoanei ca intreg. Este oare posibil sa evaluam o persoana in complexitatea ei pe baza unor trasaturi izolate, indiferent cat de evidente ar fi acestea?