Programati o sedinta

Completati campurile din stanga si revin in cel mai scurt timp posibil cu confirmarea programari.

Telefon:
0722 376694

Email:
claudia_popa75@yahoo.com

Sa renastem impreuna in spiritul umanitatii

2 months ago · · 0 comments

Sa renastem impreuna in spiritul umanitatii

Semnificatia spirituala a acestor Sarbatori Pascale este data de procesul de interiorizare prin izolare de “distragerile” exterioare si tentatiile efemere. Viata se materializeaza, de fiecare data, in interior. In interiorul uterului matern, in interiorul unui ou, in interiorul unei celule, in interiorul intim al unei relatii.

Cu relatia ta in “izolarea pandemica”

2 months ago · · 0 comments

Cu relatia ta in “izolarea pandemica”

Relatia ta si provocarile zilnice in izolarea coronavirus.

Cum influenteaza izolarea pe perioada pandemiei de coronavirus relatia ta de cuplu, relatia ta cu ceilalti membri din familie alaturi de care convietuiesti in aceasta perioada, acasa?
Cat de intimi putem fi in spatiul intim numit “acasa” astfel incat sa ne mentinem individualitatea si relatiile cu cei dragi sufletului nostru curate si sanatoase?

Anxietatea pandemica si Covid-19

2 months ago · · 0 comments

Anxietatea pandemica si Covid-19

Anxietatea pandemica ne provoaca insomnie, ne face uituci si agitati.
Sugestii pentru a-i face fata.

Sa te simti anxios in aceste timpuri este de inteles – nu esti singurul si nici printre putinii cei ce experimenteaza aceasta stare acum. Un procent substantial din populatia lumii (peste 60%) traieste ingrijorari si preocupari referitor la propria persoana respectiv la membrii familiei in legatura cu infectarea sau posibilitatea infectarii cu Covid-19. Impactul acestei pandemii asupra situatiei economice reprezinta de asemeni o sursa de anxietate pandemica.

Jocul de sah al vietii

2 months ago · · 0 comments

Jocul de sah al vietii

Indiferent de ceea ce tu constientizezi, viata ta este ca esenta un joc de sah. In mod direct sau indirect, toate actiunile facute de tine sau de altii, sunt doar mutari pe tabla de sah a vietii. Multi oameni nu realizeaza niciodata ca sunt unelte care pot sa-i ajute sa invete cum sa navigheze pe tabla lor, mult mai eficient, astfel incat jocul sa fie facut si implicit cresterea sufletului lor sa fie mult mai placuta si fructuoasa.

Priveste mai departe de ceea ce vezi

2 months ago · · 0 comments

Priveste mai departe de ceea ce vezi

In era Covid-19 o noua normalitate se impune. Viata publica se schimba ca si raspuns la mortalul Coronavirus. O buna parte din noi suntem inca in starea de negare in timp ce o alta parte suntem in faza de soc incercand cu frenezie sa interpretam schimbarile drastice sugerate sau impuse de oficialii guvernului si sistemul de sanatate publica.
Constientizam acum, mai mult decat in orice alt moment al vietii noastre, faptul ca noi nu suntem in controlul realitatii externe. Ideea impermanentei, incertitudinii, totul se schimba in afara controlului nostru, impactul izolarii, deconectarii sociale fizice, infodemia, toate aceste provocari incontrolabile determina activarea neuronala a centrului arhetipal al fricii.
Ce se va intampla cu noi?
Pentru a gasi un raspuns la aceasta intrebare este nevoie sa realizam in ce punct ne aflam acum si cum am ajuns in acest punct.

Pandemia de coronavirus ca intoarcerea spre spatiul numit “acasa”

3 months ago · · 2 comments

Pandemia de coronavirus ca intoarcerea spre spatiul numit “acasa”

Provocarea acestei perioade consta in exersarea capacitatii noastre de a pastra distanta fizica fata de ceilalti semeni in timp ce practicam apropierea emotionala.
Izolarea sociala impusa de pandemia de coronavirus reprezinta un moment oportun pentru a afla cat de puternica si echilibrata este relatia ta cu cel, cea, cei, cu care traiesti respectiv cu tine insusi si cu divinitatea. Fiintele semnificative noua, cei aflati in imediata noastra apropiere alaturi de care locuiesti si cu care impartasesti acelasi spatiu numit ACASA.

Hipnoza si starea de sanatate

3 months ago · · 0 comments

Hipnoza si starea de sanatate

Cu un secol in urma hipnotizatorii erau considerati sarlatani iar in Evul Mediu erau considerati vrajitori. Astazi hipnotizatorul poarta denumirea de hipnoterapeut si este medic sau psiholog, specializat in domeniul hipnozei.
Hipnoza este o tehnica respectata in zilele noastre iar starea de transa hipnotica este o stare alterata dincolo de constiinta obisnuita, unde concentrarea, imaginatia si simturile sunt accentuate, iar mintea este cea mai receptiva la sugestii. Clientul este intotdeauna in control complet in timpul fiecarei sesiuni de hipnoza.

Ce-ti pun la dispozitie

4 months ago · · 0 comments

Ce-ti pun la dispozitie

Un demers al cunoasterii de sine, un indicator al drumului spre acasa al sufletului tau, in el insusi, a bucuriei in ea insasi;
Un psihoterapeut ce iti va calauzi pasii catre tine, iti ofer intrebari la care tu trebuie sa gasesti raspunsuri… te fac sa devii constient de puterea ascunsa in inima ta, puterea de a darui, de a primi, sau cea mai mare putere din lume… puterea de a fi tu insuti.
Un loc sigur unde te poti imprieteni cu problemele tale, unde poti incepe sa construiesti relatii de calitate cu tine si cu ceilalti;

Stima de sine

4 months ago · · 0 comments

Stima de sine

Evaluarea clinica si influentele acesteia asupra stimei de sine
Pornind de la tendinta umana de a fi critici cu propria persoana, dar si cu ceilalti, specialistii in stiinte sociale au incercat sa defineasca dar sa si masoare stima de sine. In final, conceptul s-a dovedit a fi unul inefabil, usor de falsificat (exemplu: tulburarile narcisice de personalitate) si labil, usor de influentat sub aspectul cresterii sau scaderii stimei de sine sub influenta evenimentelor externe si in conformitate cu etapa de dezvoltare ontogenetica.
Stima de sine nu este altceva decat rezultatul evaluarii persoanei ca intreg. Este oare posibil sa evaluam o persoana in complexitatea ei pe baza unor trasaturi izolate, indiferent cat de evidente ar fi acestea?