Amintește-ți cine ești!

Amintește-ți cine ești!

Traieste cu sens, traieste cu entuziasm

Astazi sunt aici pentru a-ti reaminti ca tot ce ai nevoie pentru a te simti implinit, entuziast, este o viata cu sens. Orice altceva se va schimba in cele din urma. Corpul tau se va schimba, dorintele si nevoile tale se vor schimba de la o etapa la alta a vietii tale, prietenii tai se vor schimba, societatea se va schimba, economia se va schimba, afacerea sau serviciul tau se vor schimba, veniturile tale se vor schimba, emotiile pe care le traiesti se vor schimba, cunoasterea ta se va schimba. Totul se schimba si in cele din urma se va schimba.

Inainte de orice suntem meniti cu totii sa crestem, sa ne dezvoltam aptitudinile si calitatile unice. In continuare putem folosi aceste daruri pentru a le experimenta, a le trai in manifestare cu lumea, in lume, pentru lume cu iubire si pasiune.

Cresterea, flexibilitatea, adaptarea si iubirea sunt adevarata noastra natura. Acestea sunt atributele unei vieti armonioase indiferent de schimbarile si provocarile ce se intampla in lumea din jurul nostru.

Singurul lucru ce ramane neschimbat, care dureaza pe tot parcursul vietii este semnificatia ei. Sensul vietii tale.
Tot ceea ce dureaza este o viata cu sens.

Ce da sens vietii pentru tine? Sunt convinsa ca iubirea si relatiile sunt o imensa parte din semnificatia profunda a vietii pentru fiecare dintre noi.

Daca ai relatii armonioase si iubire (cu tine insuti si cu ceilalti) viata ta are sens. Daca ai aceste relatii, daca ai iubirea, viata ta are sens. Orice s-ar intampla cu tine din orice punct de vedere, sa ai alaturi de tine oameni care sa te iubeasca si pe care sa ii iubesti este de nepretuit. Daca vrei sa iti cunosti adevarata bogatie priveste in jurul tau si observa oamenii pe care ii iubesti si care te iubesc. Daca nu ii ai, este timpul sa schimbi asta.

Totul sta in puterea ta. Tot ce ai de facut este sa iti focusezi atentia pe nevoile lor in locul focusului asupra propriilor dorinte. Atunci cand nevoile lor vor fi o prioritate pentru tine si vei actiona spre implinirea lor te vei simti atat de viu si plin de viata si energie incat totul va fi cuprins de semnificatie si sens…

Intrebarile ce dau sens vietii mele sunt:

Cum te pot ajuta sa-ti manifesti propria-ti bucurie?
A atinge vietile celorlati intr-un mod semnificativ reprezinta pentru mine implinirea suprema.
– Cum te pot ajuta sa-ti resemnifici viziunea ta asupra lumii, asupra proprie fiinte incat sa simti implinirea, bucuria, armonia vietii?
– Cum pot fi in armonie cu mine insami si cu tot ceea ce contine universul astfel incat sa simt plenar binecuvantarea vietii si sa o manifest in fiecare moment prezent?
– Cum sa devin o versiune imbunatatita a mea in acord cu schimbarile fiecarui moment?

A atinge vietile celorlalti ii ofera vietii mele sens. Asta depaseste cu mult fericirea sau tristetea, banii si averile. Bogatiile materiale vin si pleaca. Abundenta vine din lucrurile cu semnificatie din actiunile cu sens. O viata cu sens este mult mai mult decat orice altceva. Mult mai mult decat banii, frumusetea, achizitiile, putere sociala sau prestigiu.

Care este relatia ta cu viata? Cu viata ta, cu viata insasi? Care este relatia ta cu vietile celorlalti?
Viata se schimba intotdeauna. Este datoria noastra a fiecaruia in parte sa-i gasim semnificatia profunda, individuala.

Ce conteaza cu adevarat pentru tine?
Ce face viata ta sa capete sens?
Ce actiuni te fac sa simti ca traiesti cu adevarat?
Care sunt intrebarile tale ce iti dezvaluie propria semnificatie a vietii?