Programati o sedinta

Completati campurile din stanga si revin in cel mai scurt timp posibil cu confirmarea programari.

Telefon:
0722 376694

Email:
claudia_popa75@yahoo.com

Tehnica de indepartare a unui gand negativ

5 months ago · · 0 comments

Tehnica de indepartare a unui gand negativ

Iti propun astazi un exercitiu. Face parte din cufarul meu de “magie” si nu numai al meu.
Si pentru ca am convingerea ca toti avem uneori, indiferent de nivelul nostru individual de cunoastere, ganduri negative ce ne locuiesc mentalul generand frici irationale, chiar paralizante, in continuare iti prezint o modalitate practica (fara a fi singura) de ale indeparta.

Atunci cand simti ca un gand negativ ramane prins in tine ca un scaiete, urmarindu-te peste tot, scrie-l pe o foaie de hartie. Citeste-l apoi iar in continuare ia o scrumiera (un bol de ceramica) si arde hartia cu gandul negativ in ea (acel recipient va deveni special pentru acest tip de ritual).
Priveste atent cum hartia, incet incet se transforma in scrum. Iesi apoi afara, mai arunca o privire gandului negativ transformat in cenusa si imprastiel cu un suflu puternic. In momentul in care cenusa se spulbera in vant, vei sti ca Universul are mijloacele necesare de a se ingriji de acel gand negativ, asa ca tu te poti detasa complet, deoarece gandul este acum pe maini bune, pe cale de a fi rezolvat.

Categories: Life tips

psih. Claudia Mioara Popa

psih. Claudia Mioara Popa

După cum poate ştii, DE CE-ul meu este să inspir oamenii să-şi trăiască fiecare zi preţuind miracolul de a fi şi să-i încurajez să devină conştienţi de propria valoare.

Care este DE CE-ul tău? Care este acel ceva care te face să te simţi viu, îţi dă energie şi te ajută să mergi mai departe indiferent de provocările de care ai parte?