Programati o sedinta

Completati campurile din stanga si revin in cel mai scurt timp posibil cu confirmarea programari.

Telefon:
0722 376694

Email:
claudia_popa75@yahoo.com

Propria poveste

3 years ago · · Comments Off on Propria poveste

Propria poveste

Va ofer ocazia sa va creati propria poveste, cu propriile voastre personaje si actiuni

Povestile sunt foarte puternice. Ati citit o carte cu ceva vreme in urma, ati vazut un film acum cativa ani, s-ar putea sa nu vi le mai amintiti; dar o poveste ce va fost spusa in copilarie si pe care ati auzit-o cand aveati patru ani inca v-o mai amintiti. Pentru ca acea poveste era plina de imaginar. Ganditi-va la povestile moderne, spre exemplu Harry Potter ce populara a devenit.

De fiecare data cand producem imagini simbolice acestea raman in mintea noastra si aceasta este calea cea mai buna pentru a accesa partea mai profunda a personalitatii.

Noi oamenii avem o permanenta lupta intre ceea ce gandim si ceea ce simtim, aceste doua aspecte se lupta unul cu celalalt in mod constant si atunci cand te lupti cu tine insuti de fiecare data pierzi. Si din aceasta lupta ne cream noua insine o multime de probleme psihologice apasatoare

In acest context apelez acum la eul vostru intelept pentru a se folosi de oportunitate spre a descoperi solutia.

Tags: , , Categories: Life tips

admin

admin

După cum poate ştii, DE CE-ul meu este să inspir oamenii să-şi trăiască fiecare zi preţuind miracolul de a fi şi să-i încurajez să devină conştienţi de propria valoare.

Care este DE CE-ul tău? Care este acel ceva care te face să te simţi viu, îţi dă energie şi te ajută să mergi mai departe indiferent de provocările de care ai parte?