De ce nu ai incredere in tine insuti?

Ai indoieli in ceea ce te priveste, nu-i asa?
De ce nu ai suficienta incredere in tine?
De ce ai vrea sa te indoiesti de tine insuti?

Ce este indoiala?
Ce este neincrederea si de ce o ai?

Indoiala este doar un cuvant care explica dorinta de a nu participa.
Dorinta de a nu participa este pentru ca tu nu vrei sa fii implicat sau sa accepti ce auzi ori ce vezi din ceea ce oamenii iti cer sa faci. In acest context, la nivelul creierului indoiala functioneaza ca o bariera.

Prin urmare, indoiala este un lucru bun pentru tine doar daca nu vrei sa iti schimbi viata.
Indoiala te protejeaza de schimbarea sau modificarea personalitatii tale, a stilului tau de viata. Te mentine intact, neschimbat.

De ce nu ai suficienta incredere in tine?

Cand spui ca nu crezi in tine, nu vei avea parte chiar tu de tine. Nu vei participa la propria ta maretie, la propria ta crestere, la propria ta dezvoltare.

Acum… daca tot esti aici si citesti aceste randuri… ai de facut o alegere.
Te intrebi ce alegere?
Alegerea este intre a te trezi, a te experimenta, a-ti deschide ochii spre tine – pentru ca se pare ca esti singurul orb din viata ta – si a ramane doar o umbra a ceea ce esti de fapt, ingradindu-ti indoiala.

Cum ar fi ca inainte de a-ti face ritualul mental de fiecare dimineata sa iti creezi in minte cine vrei sa fii in acea zi, in fiecare zi? Stiai ca iti poti schimba ritualurile? Stiai ca poti alege sa iti directionezi propria minte?
Cum ar fi ca fiecare zi din viata ta sa inceapa cu entuziasmul creat de asteptarea si acceptarea unor evenimente si situatii noi?
Cum ar fi ca in fiecare dimineata a fiecarei zile sa alegi sa dai tot ce e mai bun din tine, atat tie cat si celorlalti, in acea zi?

Opreste-te din a analiza.
Incepe chiar de acum. Incepe de azi.
Decide sa ai incredere in tine, sa fii tu insuti indiferent de context!

In concluzie: inainte sa te trezesti de-a binelea si sa-ti amintesti cine esti decide sa-ti creezi ziua. Decide sa te recreezi pentru acea zi in acord cu cine esti in adevarul tau interior…

Creeaza-ti ziua. Creeaza-te dupa propria-ti alegere. Alege pentru aceasta zi si pentru oricare alta zi de astazi inainte.
Exista o conditie insa: CREAZA-TE INTR-UN MOD ONEST.

Nu exista granite intre maretie si bunastare. Tot ce ai de facut este sa fii tu insuti.

Cel mai mare dar pe care il avem nu este cel pe care un Dumnezeu extern ni-l poate da ci este sarbatorirea faptului ca suntem in viata in fiecare zi. Este cel mai maret dar pe care il avem.

Indiferent ce vei alege vei merita.