Barbatii manipulatori

Astazi iti propun, FEMEIE, sa vorbim despre “fascinatia” ta pentru barbatii sarmanti, pentru relatiile distructive, interzise prezentandu-ti spre final o carte ce te va ghida, cu siguranta, printre mrejele tesute cu atata dibacie de catre BARBATII MANIPULATORI.

De cate ori, femeie, ai fost fascinata de “baietelul” infantil (vulnerabilul barbat – copil) cu potential de Indiana Jones?

Cu cata nerabdare si zel i-ai oferit acestuia (pentru ca avea nevoie spre transformare) iubire, apreciere, acceptare, incredere, educatie si devotament.

Cat de repede, femeie, te-ai epuizat pana la uitarea de sine iar “broscoiul” nu s-a transformat in print (cel putin nu pentru tine)?
Cat de usor iti este femeie sa rezisti atractiei ce o simti pentru “strainul prea frumos ca sa fie adevarat” ce iti da atentie chiar tie – cea care nu iti cunosti sau iti negi calitatile atribuindu-le prin comparatie altor femei – promitandu-ti, cu multa pricepere, stelele de pe cer si devotament vesnic?

Cat de des, FEMEIE, te-ai lasat folosita in mod nejustificat si abuziv pentru ca l-ai considerat pe EL mai in masura decat tine sa detina controlul (in avantajul amandurora – bineinteles!!!)? De cate ori, FEMEIE, ai acceptat nedreptati de la “el” in numele iubirii? Cat de des ai ajuns sa te lasi injosita doar pentru ca “el” iti plasa responsabilitatile sale iar tu credeai in justa sa judecata asumandu-ti mai multe responsabilitati decat puteai duce?
Cand anume, FEMEIE, ai renuntat la propria realitate preluand-o pe cea impusa de “el” prin constrangere ingradindu-ti liberal arbitru?
Cat timp, FEMEIE, iti mai lasi conceptul de sine distorsionat doar pentru a-i reflecta “lui” o imagine grandioasa de “Barbat adevarat”?

Pornind de la natura feminina protectoare, dorinta de a alina suferinta (incurajata de mediul cultural), starea de exaltare si fiorii pe care ii simtim in preajma pericolului, natura biochimica impresionabila, femeile sunt adesea atrase de “barbatul captivant” ce emana pericol si in acelasi timp pare vulnerabil si ranit de viata. Sunt atrase de idea de a fi unica femeie ce prin dragoste neconditionata va salva si va ingriji barbatul jertfindu-se pe altarul relatiei.

Cum este evident ca cele de mai sus ti-au captat interesul este la fel de evident ca ai ajuns la momentul in care poti lua atitudine pentru tine si pentru sufletul tau minunat de FEMEIE.

Dorothy McCoy – psihoterapeut specializat in psihoterapia focusata pe solutii – te ajuta, prin intermediul lucrarii sale “Barbatul manipulator – identificati-i comportamentul, contracarati abuzul, recastigati controlul!” sa-ti recastigi puterea, increderea in ceea ce esti cat si sa cunosti tipologiile de personalitate patologice masculine astfel incat sa poti discerne cat mai sanatos persoanele de sex masculin cu care stabilesti relatii.

Toti folosim manipularea intr-o oarecare masura insa atunci cand aceasta manifestare devine un catalizator al personalitatii se evidentiaza patologia.

Barbatii manipulatori

Barbatul manipulator – identificati-i comportamentul, contracarati abuzul, recastigati controlul!

Iti pot fi alaturi daca esti in cautarea unui extra suport de specialitate!