Programati o sedinta

Completati campurile din stanga si revin in cel mai scurt timp posibil cu confirmarea programari.

Telefon:
0722 376694

Email:
claudia_popa75@yahoo.com

Psihoterapeut Claudia Mioara Popa

Psihoterapeut Claudia Mioara Popa

Ne incanta frumusetea unui fluture, dar arareori ne gandim la transformarile prin care a trecut pentru fi atat de frumos…

Deepak Chopra

Poate iti imaginezi ca tot ceea ce ai avea nevoie pentru a functiona eficient este un anumit plan si control comportamental.

Iti pot oferi si aceste lucruri daca aceasta este credinta ta, insa eu te pot intreba: “Sa controlezi ce anume?”

Imi place ideea de control comportamental. Sunt unii psihologi care aplica aceasta idee sub forma unor programe numite managementul furiei: “Sunt prea furios deci invata-ma cum sa ma relaxez pentru a nu mai deveni furios.” Asadar cand nu imi exprim furia pot deveni deprimat.

Iti voi spune ca nu este vorba despre a-ti controla ceea ce simti sau a-ti controla comportamentul ci este vorba despre a gasi cai eficiente pentru a exprima ceea ce simti.

Problema apare datorita faptului ca noi acumulam prea mult stres si ca nu il exprimam, si cand il exprimam pur si simplu explodam. Si atunci se impune o solutie de genul “Sa ma accept pe mine si simtamintele mele, sa le exprim si da, cu siguranta vor fi unii oameni care ma vor accepta.”

Cand sunt furios spun “Sunt furios pentru ca…” (si enumar motivele) “si vreau…” (specific ceea ce imi doresc) – asta ma face sa ma simt mai bine. Faptul ca nu spun ca sunt furios nu ma face sa ma simt mai bine. Cand sunt furios nu vad acest lucru ca pe o problema; cand sunt furios si nu fac nimic in legatura cu asta atunci este o problema.

Vreau sa punctez ceva foarte important. As dori sa punctez faptul ca psihoterapia, psihologia, nu se orienteaza spre a afla ceea ce este stricat, gresit, defect, problematic si a incerca sa repare acel ceva ci isi propune sa identifice ceea ce este bun, functional, pozitiv, pentru a invata individul cum sa acceseze si sa se foloseasca de aceste resurse.

Nu este nevoie sa ai o problema pentru a merge la psihoterapeut si a incepe terapia

Din pacate ceea ce facem, marea noastra majoritate, este sa asteptam dezastrele. Iti duci masina in service dupa un anumit numar de kilometrii parcursi nu pentru ca ceva s-a intamplat cu masina ci pentru ca doresti sa mentii masina.

Iti speli corpul in fiecare zi nu pentru ca esti murdar ci pentru ca iti doresti sa te simti bine.

Din cand in cand, unii dintre noi, mergem la un control medical, la dentist, oftalmolog, medic de familie, cosmetica, coafor, … dar ce facem pentru sanatatea noastra emotionala?

Asteptam un dezastru major apoi cautam un psihoterapeut, psiholog, chiar un psihiatru, si ii spunem: “Te rog ajuta-ma, salveaza-ma!”.

Nu este necesar deci sa asteptam pana vom avea probleme. Si ceea ce gandim (credem) ca reprezinta problema noastra, nu este niciodata adevarata problema. Problema se dovedeste a fi de fiecare data in alta parte.

Problema este la nivelul a ceea ce simtim, respectiv la modul in care interpretam ceea ce simtim (modului in care judecam ceea ce simtim).

“Vom sti sa deslusim misterul… in care ma vad… prin tine… te vezi prin mine… din fata Ochiului Sinelui… nu fug, nu vreau sa fug… si goala de mine insami… ma predau… nu-mi apartin… si simt cum ma redau tot mie insami… De ma ridic… si zbor, o fac din propria cadere… orice ma inalta si ma coboara… dar asta nu ma afecteaza… findca sunt deasupra si interiorul… sunt atat observatorul cat si observatul… sunt actiunea… si nonactiunea… sunt cea ce sunt… sunt doar o parte din oglinda Ta…”
Probabil ca va intrebati de ce am ales sa fiu aici, sa parcurg acest “drum“; gandul meu a fost urmatorul:
Chiar face diferenta ceea ce spunem, cand, cum si cui spunem.
Cuvintele care ne ies din gura sunt ca pasarea cerului care zboara peste camp si nu se gandeste la gardurile de dedesubt – am invatat asta atunci cand am ras si am plans.
Am realizat ca menirea mea este sa trezesc potentialul din alti oameni atingandu-le sufletele si in acelasi timp atingandu-mi propriul potential, si cum altfel as putea face asta decat in sens “metaforic” intr-o relatie terapeutica autentica in care doua (sau mai multe) suflete complet diferite intre ele, alaturi, intind mainile ca sa gaseasca ceea ce nici unul dintre ei nu ar putea afla de unul singur.
Oamenii simt nevoia sa auda ceea ce nu pot auzi si creeaza astfel povesti simbolice, al caror inteles le dezvaluie secretele lor ascunse si dorintele lor in viata si in moarte. Aceste povesti de viata ne amintesc de zilele din trecut, ne vorbesc despre prezentul nostru si deschid calea viitorului integrandu-le pe toate in Aici si Acum. Treptat ele scot la lumina taine ascunse adanc in inimile noastre ajutandu-ne sa ne eliberam alinandu-ne unul altuia tristetea si suferinta reusind sa ne sadeasca in suflet armonie, sperante si vise.
Aceasta lume este plina de minuni si frumusete, viata este plina de fericire si libertate iar relatia terapeutica, intr-un cadru securizant, ne poate fi corabie pentru a ne duce dincolo de granitele ratiunii spre a explora puritatea emotiilor spre o noua viata plina de fericire si intelegere.
„Suntem toti frunze ale aceluiasi copac si fructe ale aceleiasi crengi” – Baha’u’llab
Si acum a sosit momentul sa va povestesc
Provocarea noastra este sa depasim sentimentul ca exista numai ce este adevarat si ceea ce nu este adevarat, ca exista numai real si ireal – si nimic intre ele. In acelasi mod in care, cand eram copii credeam ca a comunica la distante mari prin aer, a merge pe luna, sau clonarea reprezinta ceva “imposibil” – credintele stricte, despre ce se poate si nu se poate face, ne impiedica sa visam lumea pe care ne-o dorim.
Asa si nu altfel, deoarece „drumul” la o poveste, pentru o poveste si dinspre o poveste, fie ea chiar si terapeutica, porneste de undeva, adica isi are… „Povestea Drumului”
Voi stiti de unde porneste drumul? Dar unde duce?
Asa-l auzeam pe valul de mare intreband si apoi povestind:
Intr-o toamna, incepu valul de mare, imi facusem imprejurul casei un gard din crizanteme.
Erau albastre, ca si mine. Si ce daca nu este gard albastru? Si nici crizanteme albastre? La mine erau albastre. Stateam pe un scaun de piatra. Ce, vreti sa va legati acum si de scaun? Si voiam sa ii scriu vantului. Ii cumparasem: un copac, un fir de iarba si o piersica cu urechi. In gradina si la umbra gardului, pe scaun, scriam. Dar deodata, curioasa, o crizantema imi fura gandul de vant si porni. Le-am facut semn frunzelor s-o aduca inapoi. Dar ea prinse a croseta un capat de cer, lasand in urma ei o poveste. Si cine trecea pe acolo si calatorea fara odihna era pe DRUM. Asa se facu de aparu DRUMUL pe lume. Ca nu s-au mai intors frunzele e adevarat. Fosnesc si au ramas calatoare. Ca pasul masoara drumul si acum e tot asa. Doar ca, de atatia drumeti, drumul se facu albicios si albastrul se intoarse-n gandul meu. Iar eu?
Ma uitam la pasii mei. Se porneau peste o clipa la drum. Unde ducea drumul meu? Pai, daca as trece trei case, as numara sapte pietricele si mi-as alege, tovaras de drum un arici, as ajunge… da’ nu va spun. Cautati-ma pe DRUM si o sa ne intalnim.
V-astept acolo unde valul de mare scria”…
…caci pasul pe drumul demersului terapeutic e greu, si de multe ori nestiut in durerea stiutului sau si de aceea ceea ce urmeaza vine sa faca mai inteleasa si, de ce nu, acceptata durerea, dar mai ales faptul ca suntem unici, irepetabili si cu totii avem dreptul la viata chiar daca nu dorim a sti ca eternitatea clipei e insasi VIATA.
Si-atunci:
„Din pom cazura trei mere:
unul este al meu,
altul al celui care-asculta,
si cel mai gustos
ramane pentru cel care termina povestea…”

 • Competente in domeniul psihologiei clinice, consilierii psihologice clinice si psihoterapiei de orientare integrativa;
 • Cunoasterea si aplicarea principalelor strategii metodologice, evaluative, preventive si curative psihologice in asistarea tulburarilor psihice, psihosomatice si de adaptare sociala;
 • Cunoasterea particularitatilor si formarea deprinderilor diagnostice si terapeutice de lucru in echipa medico-psiho-sociala;
 • Utilizarea cunostintelor si a abilitatilor, de expertizare diagnostica si prognostica a starii de sanatate mentala, a potentialului psihic restant si compensator recuperator, in principalele afectiuni psihice, psihosomatice;
 • Cunoasterea principalelor manifestari de patologie sociala si familiala cu impact in starea de sanatate si dezvoltare personala si colectiva;
 • Abilitate in elaborarea si utilizarea conectiva si sintetica a avizelor psihologice expertale de tip clinic, a tipurilor de deficiente cu impact asupra capacitatii de munca si a integrarii sociale si familiale. Evaluarea resurselor compensatorii si activarea lor;
 • Competente in a opera cu concepte fundamentale in domeniul psihopedagogie speciale;
 • Competente in depistarea, evaluarea complexa, identificarea si corectarea tulburarilor de limbaj si de comunicare la copii;
 • Orientarea terapiei logopedice spre corectare, recuperare, compensare, adaptare si integrare scolara si sociala;
 • Corectarea tulburarilor de limbaj si comunicare;
 • Bune abilitati interpersonale si autodisciplina;
 • Competente profesionale de specialitate in psihoterapie;
 • Abilitatea de a mentine granite potrivite si de a fi clar in privinta limitelor confidentialitatii;
 • Abilitatea de a sprijini contactul reciproc (terapeut-client) prin perceperea id-ului situatiei, de a identifica dorintele si nevoile, stimulii din mediu, identificare a propriei stari de awareness;
 • Abilitatea de a vedea si folosi resursele clientului prezente in campul terapeutic. Capacitatea de a observa, a mentine in prim-plan si de a impartasi intr-un mod potrivit si la momentul potrivit ceea ce este pozitiv, functional, sanatos, creativ, frumos in client in cadrul relatiei terapeutice, campul sau, relatiile, povestea si viata sa;
 • Abilitatea de a ma acorda la starea afectiva si emotionala a clientului
 • Capacitatea de a sprijini clientii in internalizarea experientei terapiei in structura lor si in repertoriul de instrumente de autosuport pentru viitor prin folosirea conceptelor de functionare a selfului si a sistemelor de suport. Aceasta este foarte important pentru client conferindu-i un sentiment de implinire in procesul terapeutic;
 • Abilitatea de a folosi contra-transeferul pentru a ajuta la deslusirea confuziilor relationale ale clientului;
 • Abilitatea de a reflecta asupra gradului de adecvare a interventiilor in acord cu stadiul tratamentului si feedback-ul clientului;
 • Abilitatea de a lasa ca interventiile terapeutice sa fie conduse de conceptele teoretice ale terapiei Integrative si in acelasi timp de a le croi pe masura situatiei terapeutice concrete;
 • Competente in utilizarea hipnozei clinice
 • Capacitatea de a particulariza procedurile hipnotice la caracteristicile clientului
 • Abilitatea de a induce o transa hipnotica, chiar si celor care din perspectiva clasica nu sunt hipnotizabili sau sugestibili;
 • Capacitatea de a identifica impreuna cu clientul modalitatile in care acesta poate fi hipnotizat.

Repere privind interesul si participarea mea la procesualitatea actuala a domeniului:

Participare curs de certificare (licentiere) in “Terapia depresiei in secolul 21. Noi proceduri si tehnologii: DEPRETER”; coordonator Prof. Univ. Dr. Mircea Miclea; Bucuresti, octombrie 2019;

Participare curs de certificare (licentiere) in “Terapia anxietatii in secolul 21. Noi proceduri si tehnologii: PAXONLINE”; coordonator Prof. Univ. Dr. Mircea Miclea, Bucuresti, octombrie 2019;

Participare workshop cu tema “Tehnici de interventie primara in situatii de pierderi si dolii”; coordonator psiholog pr. Cristina A. Levitchi, MA; Constanta, mai 2019;

Participare workshop cu tema “Tehnici de interventie primara in cuplu”; coordonator psiholog pr. Cristina A. Levitchi, MA; Constanta, mai 2019;

Participare la “Conferinta Nationala – Medicina Sexualitatii” Editia a – XVIII-a; coordonator Dr. Andrei Manu Marin; Brasov, octombrie 2018;

Participare workshop cu tema “Rezistenta la schimbare”; coordonator Psiholog Dr. Gina Chiriac; Constanta; octombrie 2016

Participare workshop cu tema “Abordarea interdisciplinara a consumului ilicit de droguri. Tehnici de interventie specifice psihoterapiei integrative.”; coordonator presedinte A.R.P.I. Dr. in psihologie Gina Chiriac; Constanta, septembrie 2014;

Participare workshop cu tema “Inteligenta emotionala. Conduita in viata si reusita.”; coordonator presedinte A.R.P.I. Doctor in psihologie Gina Chiriac; Constanta, iulie 2014;

Participare workshop cu tema “Comunicare si terapie”; coordonator presedinte A.R.P.I. Doctor in psihologie Gina Chiriac; Constanta, iulie 2014;

Participare la seminarul de SoulDrama sustinut de Connie Miller, Bucuresti, septembrie 2013;

Participare tabara rezidentiala cu tema: “Metode si tehnici specifice terapiilor corporale utilizate in psihoterapia integrativa”; coordonator presedinte A.R.P.I. Psih. Princ. Gina Chiriac; Constanta, august 2013

Participare tabara rezidentiala cu tema: “Terapia de cuplu si dinamica iubirii. Tehnici integrative de amplificare a emotiilor pozitive in relatia de cuplu”; coordonator, presedinte A.R.P.I. Psih. Princ. Gina Chiriac; Bran, noiembrie 2012;

Participare, organizare, tabara rezidentiala cu tema: “Diagnostic si interventie in terapia de cuplu din perspectiva integrativa”; coordonator presedinte A.R.P.I. Psih. Princ. Gina Chiriac; Constanta, august 2012;

Curs de specializare Medicina Complementara si Alternativa: Terapie Cranio – Sacrala, iunie 2012;

Participare la Conferinta Internationala organizata de Asociatia PRO PSI cu tema: “De la cunoastere la interventie” Venus, mai 2012;

Participare workshop cu tema “Religion, Spirituality, Psychoterapy”; coordonator formator S.A.C.H.S. International Prof. Jerzy Igor (Jure) Biechonski – Venus, mai 2012;

Participare workshop cu tema “Metaphoric Cards of Associations”; coordonator: director of Nord International Trauma Consultancy, Dr. Ofra Ayalon – Venus, mai 2012;

Participare workshop cu tema “The Therapist’s Use of Self”; coordonator: vicepreşedintele Asociaţiei Europene pentru Psihologia Umanistă, Dr. John Rowan – Venus, mai 2012;

Participare workshop cu tema “Existential Aproach to Psychoterapy”; coordonator Dr. Tom Barber, psihoterapeut specialist in hipnoterapie avansată şi psihoterapie integrativă – Venus, mai 2012;

Participare workshop cu tema “Family Constellation”; coordonator Caterina Farkash Widder – Venus, mai 2012;

Curs pregatire profesionala continua cu tema “Copilul si pierderea”; formator al Institului pentru Cuplu si Familie, Angelica Siretchi – Constanta, mai 2012;

Participare workshop psychoneuroimmunology cu tema “Explorarea corpului emotional. Utilizarea surselor psihologice in afectiuni fizice”; formator S.A.C.H.S. International Prof Jerzy Igor (Jure) Biechonski – Constanta, aprilie 2012;

Participare la workshop de constelaţii familiale centrate pe traumă, cu tema “Vindecarea ranilor noastre profunde”, Trainer: Franz Ruppert, PhD, psiholog, psihoterapeut, Bucuresti, aprilie 2012;

Participare la workshop-ul de specializare cu tema “Integrarea elementelor de Gestalt Terapie in Psihoterapia Integrativa”, Trainer: Dr. Ken Evans – Founding Director of Eurocps sustinut la Brasov, martie 2012;

Participare la workshop rezidential sustinut la Bran cu tema: “Credinte limitative ce se stabilesc in urma traumelor originare si eliberarea de cunoscut”; Trainer: Presedinte A.R.P.I. – Psiholog Principal Gina Chiriac; Brasov, Bran, 3 / 8 noiembrie 2011;

Participare workshop cu tema “Comunicare si stres in psihoterapia integrativa”; formator Presedinte A.P.I. Camelia Stavarache; 1 noiembrie 2011;

Participare workshop Noua Medicina Germanica, cu tema: “Metoda dr. Ryke Geerd Hamer – la originea tuturor bolilor exista un eveniment particular din viata omului pe care acesta l-a trait ca un conflict emotional. Dupa ce conflictul este rezolvat se intra in faza de vindecare; Invataturile d-nei dr. Ghislaine Saint-Pierre Lanctôt pentru cresterea nivelului de conştientă, redobândirea sănătăţii şi a bucuriei de a trăi!”; Trainer: Andrei Mandi-Beke; 21 / 30 octombrie 2011

Participare la workshop rezidential sustinut in Normandia – Franta, cu tema: “The study of the unconscios processes and the exploration of dream within the integrative approach”; Traineri: Dr. Ken Evans – Founding Director of Eurocps; MA. Joanna Hewitt Evans; Normandia – Franta, 12 / 18 iulie 2011

Participare la Conferinta Internationala de Psihoterapie Integrativa: “Psihoterapia secolului XXI” – organizata de Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa; Bucuresti, mai 2011

Participare workshop psychoneuroimmunology cu tema “Sexuality and Immunology”; formator S.A.C.H.S. International Prof Jure Biechonski – Venus 2011;

Curs formare profesionala continua cu tema “Interventii psihoterapeutice in afectiunile psihosomatice”; formator A.R.H.T.E. psih. dr. Costache Mariana – Constanta, mai 2011;

Participare grup de Analiza, Formare si Dezvoltare personala in cadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa (A.R.P.I.); Formatori acreditati COPSI: Presedinte A.R.P.I. – Psiholog Principal Gina Chiriac, Dr. Ken Evans – supervizor program formare A.R.P.I. pentru Romania, M.A. Joanna Hewitt Evans, Profesor Dr. Paul Barber; M.A. Angela Carr, Dr. Frunza Aurora, Psiholog Principal Tudora Sima;

Participare grup de Analiza, Formare si Dezvoltare personala in cadrul Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa (I.R.P.I.); Trainer(i): Mara Priceputu, Michael Randolph;

Practica clinica Spitalul Clinic Judetean de Urgenta “Sf. Apostol Andrei” Constanta – sectia Psihiatrie 1 Palazul Mare, alaturi de d-na Dumitru Coca Tincuta – psiholog principal;

Participare grup de Analiza si Dezvoltare personala in Societatea de Psihoterapie Experientiala din Romania; Trainer(i): Claudia Popescu, Ligiana Petre;

Participare grup de Analiza, Formare si Dezvoltare personala in Hipnoza Clinica si Terapie Ericksoniana; Formatori acreditati COPSI: Presedinte A.R.H.T.E. – Prof. Univ. Dr. Ion Dafinoiu, Dr. Iulia Ciorbea, Dr. Catalin Nedelcea;

Curs de formare profesionala continua cu tema “Teorie aplicata in Psihoterapie Integrativa”; formatori A.R.P.I. – Dr. Ken Evans & Joanna Hewitt Evans fondatori ai Institutului European pentru Studii Psihoterapeutice; martie 2010

Participare workshop cu tema “Comunicare si stres in Psihoterapie Integrativa”; formator A.P.I. – Dr. Andre Moreau; septembrie 2009;

Curs de formare profesionala continua cu tema “Cuplul, Copiii, Familia – imbogatire a relatiei de cuplu si consiliere premaritala”, formator A.P.P.A.R.– Ramona Covrig; martie 2009;

Participare seminar cu tema “Aspecte ale orientarii in cariera ale elevilor de gimnaziu si liceu” sustinut de – Dr. Pricop Nicolae; februarie 2009;

Participare seminar cu tema: “Dezvoltarea competentelor manageriale. profesionalism si impostura” sustinut de – Conf. Sintion Filaret; februarie 2009;

Participare seminar cu tema “Copilul hiperactiv cu deficit de atentie… parentala” sustinut de – Psiholog Camelia Condurache; februarie 2009;

Participare Seminar cu tema “Consilierea si terapia cuplului in perioada postnatala” sustinut de – Dr. Rodica Enache; februarie 2009;

Participare cu tema “Dimensiuni bio-psiho-sociale ale bolii si sanatatii. Familia, veriga centrala in lantul ingrijorarilor.” sustinut de – Dr. Aurelia Moraru; februarie 2009;

Stagiu de perfectionare practica de specialitate (bursa de studiu ERASMUS); psihopedagogie speciala, I.T.E.S.; Sauvez les Enfants (Brest – Franta) avand ca obiective: familiarizarea cu problemele institutiei, dezvoltarea capacitatii de intercomunicare si empatie, observare psiho-pedagogica si interventie educativ-terapeutica alaturi de educatorii speciali, psihologi, logopezi, kinetoterapeuti membri ai echipei educativ terapeutice a centrului; activitati de autoevaluare continua si finala ghidata de specialisti; martie – mai 2008;

Participare grup de supervizare in cadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa A.R.P.I.; supervizor psiholog principal Gina Chiriac, Dr. Ken Evans, Paul Barber, Angela Carr.

2019 Competenta in terapia depresiei si anxietatii
Psihodiagnoza Complexa a Personalitatii
Competenta de ``Formator``
Libera practica
Formare profesionala
2010 Licenta Psihopedagogie

Certificat de licenta PAXonline Terapia stiintifica a anxietatii Popa Claudia MioaraCertificat de licenta Depreter Terapia stiintifica a depresiei Popa Claudia Mioara

Absolvent program masteral “Psihologie clinica – evaluare si interventie terapeutica” in cadrul Facultatii de Psihologie – Universitatea “Andrei Saguna” Constanta

Masterand al Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Ovidius Constanta: specializarea Psihodiagnoza Complexa a Personalitatii

Psiholog clinician cu drept de libera practica autonom, cod personal 09358 – Colegiul Psihologilor din Romania

Absolvent al programului de perfectionare pentru competenta de “Formator” certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse cat si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului;

Absolvent cu drept de libera practica al scolii de formare in psihoterapie din cadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa (A.R.P.I.) – presedinte psih. princ. Gina Chiriac, a carei reprezentant zonal sunt (judetul Constanta):

– obtinand “Diploma de Onoare” cu prilejul Conferintei Internationale de Psihoterapie Integrativa ” Psihoterapia secolului XXI”, mai 2011 – ca absolvent al primei promotii de psihoterapeuti integrativi a programului de formare al A.R.P.I.

– obtinand “Diploma de Onoare” cu prilejul Conferintei Internationale de Psihoterapie Integrativa ” Psihoterapia secolului XXI”, mai 2011 – pentru contributia adusa la promovarea Programelor de Psihoterapie Integrativa in Romania.

– obtinand “Diploma de Excelenta” cu prilejul taberei rezidentiale de Psihoterapie Integrativa pentru implicarea si profesionalismul manifestat pe durata programului formativ in Psihoterapie Integrativa A.R.P.I., Constanta august 2012.

Psihoterapeut “Specialist” cu drept de libera practica in psihoterapie integrativa, cod personal 09358 – Colegiul Psihologilor din Romania;

Absolvent cu drept de libera practica al scolii de formare in hipnoza clinica si Ericksoniana din cadrul Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana (A.R.H.T.E.) – presedinte prof. univ. dr. Ion Dafinoiu;

psihoterapeut autonom cu drept de libera practica in hipnoterapie ericksoniana si hipnoza clinica si relaxare, cod personal 09358 – Colegiul Psihologilor din Romania

Absolvent al cursurilor de formare profesionala continua vizand insusirea elementelor teoretice si practice necesare lucrului cu copilul ce prezinta tulburari comportamentale neuropsihice, analiza comportamentala aplicata; formator si supervizor A.H.P.C.C.: Iuliana Pantazi

nivel I

Absolvent al cursurilor de formare profesionala continua vizand interventia psihoterapeutica din perspectiva psychoneuroimmunologyei si hipnoanalizei tranzactionale, formator A.S.C.H. – Dr. Jure Biechonski;

Licentiat al Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, obtinand titlul de “Absolvent de onoare al facultatii” in cadrul Conferintei Jubiliare “OMUL – o perpetua provocare”

Psiholog Claudia Mioara Popa

Ani de experienta: 12
Specializare: Psihoterapie, Psihologie Clinica

Specializări şi competenţe în domeniul psihoterapie si psihologie clinica: psihoterapie integrativa, hipnoza clinica, terapie ericksoniana, psihodiagnoza, psihopedagogie speciala, logopedie, evaluare clinica, terapie cranio – sacrala.

Image

Atmosfera prietenoasa
pentru toate gandurile tale