Programati o sedinta

Completati campurile din stanga si revin in cel mai scurt timp posibil cu confirmarea programari.

Telefon:
0722 376694

Email:
claudia_popa75@yahoo.com

Autocunoastere si dezvoltare personala

Dezvoltarea personala este procesul de auto imbunatatire si crestere personala prin activitati, tehnici esentiale, startegii si concepte care sporesc abilitatile, cresterea constiintei si a nivelului de trai pentru construirea unei vieti extraordinare.
Sedintele de dezvoltare personala vizeaza urmatoarele directii de actiune: cresterea stimei de sine; imbunatatirea si optimizarea capacitatii de autocunoastere; relationarea si comunicarea interpersonala; antrenarea abilitatilor empatice; activarea resurselor creative; optimizarea exprimarii emotionale; reducerea comportamentelor problematice; optimizarea invatarii; dezvoltarea unui stil de viata sanatos.

Acest proces te ajuta sa te descoperi, sa te deschizi catre trecut pentru a-l integra si a-l transforma in resursa cat si catre viitor formulandu-ti obiective SMART descoperindu-ti talentul si abilitatile printr-o calatorie pe patru nivele: mental, emotional, fizic si spiritual.
Te voi insoti si provoca sa castigi jocul interior, jocul care are loc clipa de clipa in mintea ta. Te voi indruma sa cauti in interiorul tau raspunsuri pentru a-ti fauri un plan, a-ti intocmi o harta si a-ti gasi curajul de a te deplasa catre destinatia aleasa.

Pentru cine este dezvoltarea personala?

O minte puternica, creativa si echilibrata iti poate oferi tot ce ii ceri. O minte plina de indoieli, blocata, dezechilbrata si speriata, nu poate profita de oportunitati nici daca se impiedica de ele.

Anumite categorii de persoane vor avea mai mult de castigat abordand constient acest proces, chiar daca dezvoltarea personala este necesara oricarei fiinte ce are un obiectiv in viata, parcurgandu-l cu mai mult devotament si dedicare.

  • Cei ce duc ambitia pana la “nebunie” visand la lucruri la care altii nici cu gandul nu ajung;
  • Cei ce intuiesc, simt, stiu, ca pot face ceva MARET cu viata lor insa nu stiu in ce directie sa o apuce;
  • Visatorii vizionari ce nu au harta cu ajutorul careia sa poata ajumge la destinatie – CIUDATII;
  • Cei care prefera sa nu isi piarda vremea cu placeri iluzorii;
  • Cei ce isi pot asuma identitatea proprie mai departe decat turma – REBELII;
  • Cei suficient de flexibili si deschisi la experiente noi, la viata.
Image

Atmosfera prietenoasa
pentru toate gandurile tale.

Atmosferă prietenoasă
pentru toate gândurile tale