Menu

Plan Tarifar

“Nu uita … cand viata iti da cateva lamai, ia zahar, fa limonada si … cheama-ma !”

Program Cabinet

Luni-Vineri: 8.30 - 20.00

Sambata : 12.00 – 15.00

Modalitate de programare

0722 376 694

claudia_popa75@yahoo.com

psihotomis@gmail.com

contact@psihotomis.com

Structura tarifara

“Banul nu are idei. ” - Nekrassov

Tema banilor este o tema ca oricare alta si poarta cu sine posibilitati utile pentru explorarea terapeutica.

Perceperea unui tarif este o parte importanta a relatiei terapeutice, reprezantand partea de intelegere ce da dreptul clientului la interesul, implicarea si abilitatile psihoterapeutului. Fara acest aspect, clientul ar putea simti ca trebuie sa se adapteze la psihoterapeut sau sa ii intampine cumva nevoile.

Sistemul tarifar aplicat in cabinetul meu variaza astfel:

O şedinţă individuală

costă între 80 şi 100 RON / 50 de minute

funţie de specificul fiecărui caz, de scopurile terapeutice stabilite

O şedinţă de cuplu

160 RON pentru 90 de minute.

O şedinţă de grup

între 35 şi 50 RON / persoana / 90 de minute

funcţie de diagnostic, de scopurile terapeutice stabilite.

O sedinta de Terapie Cranio - Sacrala

100 RON pentru 50 de minute

Informatii suplimentare

Sedintele de psihoterapie au o frecventa variabila, de obicei o data pe saptamana si necesita programare. Durata sedintei va este in totalitate rezervata dvs; de aceea, daca trebuie sa anulati o programare din diverse motive, este recomandat sa o faceti din timp – in caz contrar veti achita contravaloarea perioadei rezervate pentru desfasurarea sedintei respective.

Procesul terapeutic are la baza relatia psihoterapeut – client ca si relatie cocreata astfel incat presupune implicarea active si constienta a ambilor parteneri ai relatiei. Si cum ziua buna se cunoaste de dimineata, o parte din contributia dumneavoastra o reprezinta confirmarea / infirmarea prezentei la cabinet la programarea stabilita, respectarea timpului de initiere a demersului terapeutic pentru a evita suprapunerea sau afectarea timpului acordat sesiunii altui client.

O estimare exacta inca de la inceput a numarului de sedinte necesare si suficiente pentru rezolvarea temelor aduse de dvs. spre solutionare este dificil de realizat. In acest sens vom proceda la evaluari periodice a nivelului in care obiectivele propuse initial au fost atinse sau masura in care acestea este necesar a fi modificate.

Am absoluta convingere ca vom putea discuta orice aspecte legate de colaborarea noastra cu maturitate si deschidere.

In cazul in care intampinati dificultati cu achitarea sumei aferente serviciilor terapeutice este de preferat sa ma informati pentru a putea gasi impreuna o solutie optima in situatia respectiva.

Obţinerea detaliilor privind vizita dvs. la cabinet, reprogramarea sau anularea programării se pot realiza telefonic, cu minim o zi înainte de consultaţie.

Top