Menu

Disponibilitate

Se poate intampla, uneori, sa nu raspund la telefon imediat; de aceea va propun sa luati in calcul faptul ca in acel moment pot fi in sedinta cu un alt client / pacient sau pot fi solicitata intr-o activitate ce necesita implicarea mea totala.

Voi face tot posibilul sa raspund apelului dumneavoastra in cel mai scurt timp sau va voi contacta personal telefonic pe parcursul zilei in desfasurare, in cazul in care nu sunt plecata din localitate sau din tara. Este important ca in aceste cazuri sa va asigurati ca numarul telefonic la care puteti fi contactat/a imi este disponibil cat si numele dumneavoastra. Daca posibilitatea de contact este limitata la anumite ore, va rog sa ma informati de acest lucru printr-un mesaj.

Va asigur de faptul ca daca in momentul in care va voi contacta telefonic va raspunde altcineva decat dvs. la telefon, voi cere sa vorbesc cu dvs. fara a-mi divulga identitatea sau scopul apelului meu. La primul apel veti avea in vedere urmatoarele aspecte:

Motivul pentru care ma contactati;

Care a fost modul in care ati ales sa ma contactati;

Pentru cine anume solicitati serviciile pe care eu le ofer;

Cat de cunoscut va este un program psihoterapeutic;

Imi place sa cred despre mine ca fac parte dintre acei oameni care:

"Fara cuvinte ... Sunt oameni cu care poti mergi de mana invingand viata, sunt oameni din al caror zambet intelegi rostul iesirii dintr-o iarna grea, lunga, interminabila. Sunt oameni care traiesc frumos prezentul cu dorul nestins de eternitate. Oameni pe care ii intalnesti si pe care ii porti cu tine in suflet. Oameni care stiu sa te indrume pentru a-ti umple zilele tale goale. Oameni proaspeti, oameni care isi pierd uneori chipul, dar nu si sufletul. Oameni care nu fac bravada de venirea lor in viata ta. Oameni care iubesc simplu si nespectaculos. Oameni care aduc prospetime si speranta ca dupa ei va veni si vara si odata cu vara atata frumos si dor de viata, de lucruril simple, nesofisticate ...

Ca primavara, cu speranta... Cand vin oamenii-primavara nu poti decat sa-i iei de mana si sa vrei timid sa le arati viata ta in timp ce te asezi cuminte pe o canapea, intr-o atmosfera moale si calda. Le povestesti nerabdator chiar daca stii ca au intotdeauna rabdarea sa te asculte. “A fost greu, a fost imposibil, gol, pustiu, nu credeam cat o sa mai rezist ... "Dar ei te mangaie usor pe obraz, pe cap ... si ai uitat cat de greu ti-a fost, ce anevoios ti-a fost drumul pana aici, prin ce intinsuri de zapezi si singuratati a trebuit sa treci. E bine, minunat de verde, optimist si pur in jurul tau si miroase puternic a promisiune de fericire si a primavara. Asa fac toti oamenii speciali care aduc primavara in viata ta.”

Top